Cursuri Make-up

Curs 1

Tehnică de corecţie sprâncene

Vei învăța o serie de tehnici de top pentru corectarea sprâncenelor și obținerea unei forme perfecte! Descoperi trucuri pentru rezultate de top imediate.

Tehnică de corecţie sprâncene

Durata: 1 zi/ 5h

Curs 2

Curs Automachiaj

Cu acest curs, vei putea realiza machiaje perfecte de fiecare dată! Cu ajutorul acestui curs Vei învăța cum sa te machiezi profesional singură, la tine acasă!

Curs Automachiaj

1, 2, 3 zile / 3h/zi

Curs 3

Curs de bază

Un curs unde vei învăţa bazele machiajului profesionist. După ce vei înţelege bazele, vei putea să pui în valoare trăsăturile oricărui chip pe care vei aplica machiajul.

Curs de bază

5 zile sau 10 zile / 6h/zi

Sunt Cristina David, Make-up Artist

Esti pasionată de machiaj şi doreşti să descoperi tainele acestei meserii pentru a putea profesa la cel mai înalt nivel? Cursul nostru de Make-up artist, autorizat şi certificat, te va învăţa tot ce trebuie să ştii pentru a începe să porneşti cu dreptul, imediat, în această superbă meserie.

Vei învăţa tehnici secrete pentru a obţine un make-up perfect de fiecare dată. Chiar dacă nu ai mai pus niciodată mâna pe o pensulă de machiaj, urmând acest curs vei căpăta informaţii şi secrete pentru a reuşi să scoţi de fiecare dată un machiaj perfect.

Eşti gata să începi cursul?

Apasă butonul de mai jos şi hai să vorbim!

WeCreativez WhatsApp Support
Sunt aici să îţi răspund la orice întrebare. Lasă-mi un mesaj!