DESPRE MINE

Află povestea mea

Primii paşi în make-up

Imi aduc cu drag aminte de zilele in care mama, chimist fiind, inventa potiuni, iar eu stateam langa ea colorand curcubee! Sau in serile in care se pregatea pentru conferinte, eu priveam fascinata cum dunga de creion dermatograf scria o poveste! Cumva… am simtit intotdeauna cum meseria pe care o practic m-a ales! A fost … natural!

Nu as putea spune cu exactitate cand am devenit makeup artist! Odată cu primul client care a fost mama? Sau cu prietenele apropiate?

Cam de ce scoli ar fi nevoie pentru a fi un make-up artist in adevaratul sens al cuvantului? Faptul ca am absolvit doua facultati (Facultatea de Drept si Facultatea de Stiinte Economice), plus un masterat in Dreptul Afacerilor  au constituit fara discutie un avantaj ! Studiile universitare si postuniversitare m-au ajutat sa consolidez un business propriu si sa-mi cunosc drepturile!

Abordez un stil de makeup, in care ma regasesc si respect tot ce tine de bunul gust, fin, natural ! De-a lungul anilor am reusit sa ma pozitionez pe piata de profil si ma bucur sa spun ca am devenit un brand personal. Nu a fost nevoie sa imi selectez clientela! S-a inteles de la sine zona spre care vreau sa merg si astfel am avut parte de selectie naturala! Majoritatea clientelor mele sunt femei care accepta sa priveasca omul in ochi! Sunt femei care nu au nevoie de  masca pentru a se simti puternice! Sunt femei care vor  sa isi maximizeze frumusetea naturala! Aici intervin eu – make-up artistul autentic! Eu sunt omul care evidentiaza frumusetea trasaturilor! Nu schimb  trasaturi, nu schimb fete! Pentru asta exista specialisti in estetica faciala cu care lucrez ori de cate ori consider ca un ten neingrijit merita un machiaj profesional. Intotdeauna lucrez cu oameni de valoare, pentru a da valoare !

Pentru ca in ultimii ani se contureaza dorinta clientelor mele de a  invata sa se machieze singure, pentru machiajul de zi cu zi, am gandit o serie de cursuri care sa vina in ajutorul lor! Pornind de la cursuri ”basic” cum ar fi cele pentru sprancene, pana la cursuri complexe care sa le ajute pe doritoare sa devina si ele la randul lor makeup artisti!

De-a lungul anilor, am cursat numeroase doamne si domnisoare! Pe toata durata cursului, sunt alaturi de cursantii mei, oferindu-le informatii, tehnici si ”tipsuri” in asa fel incat, in momentul finalizarii cursului, sa fie capabili sa aplice corect tot  ce si-au dorit.

Eşti gata să începi cursul?

Apasă butonul de mai jos şi hai să vorbim!

WeCreativez WhatsApp Support
Sunt aici să îţi răspund la orice întrebare. Lasă-mi un mesaj!